snapchatme

Our Agreement with the FTC

snapchatme :

Amikor elkezdtük az épület Snapchat, mi elsősorban a fejlődő egyedi, gyors és szórakoztató módon kommunikálni a képeket. Sokat tanultunk azokban a korai napokban. Az egyik módja, amit megtanultam, az a hibákat, elismerve őket, és rögzíteni őket.

Miközben mi összpontosított épület, néhány dolog nem kapta meg a figyelmet, ők is. Az egyik ilyen volt, hogy pontosítani, hogyan kommunikált a Snapchat közösség. Ma reggel lépett hozzájárulásával rendelet az FTC-vel, mely az által felvetett aggályokat, a Bizottság. Még mielőtt a mai hozzájárulásával rendelet bejelentették, hogy elhatározta, a legtöbb ilyen aggodalmak az elmúlt évben azáltal, hogy javítja a szövege az adatvédelmi politika, app leírás, és az in-app just-in-time értesítéseket. És továbbra is nagy összegeket kell fektetnünk a biztonság és ellenintézkedések a visszaélések megelőzésére.

Mi szentelt támogatása a magánélet tiszteletben tartása, és így Snapchatters ellenőrzése alatt, hogyan és kivel kommunikálnak. Ez olyasmi, amit mindig komolyan venni, és mindig lesz.

s

 1. lukaaxd reblogged this from snapchatme
 2. mariepersoons reblogged this from snapchatme and added:
  Hey alles goed?
 3. jjgirl135 reblogged this from snapchatme
 4. kallodavid reblogged this from snapchatme and added:
  snapchatme : s
 5. izka255 reblogged this from snapchatme
 6. izzeeboo91 reblogged this from snapchatme and added:
  I need snapchat to clear feeds for new version uggghhhh
 7. jongdves reblogged this from snapchatme
 8. -jk reblogged this from snapchatme and added:
  see also:...
 9. trendanbrevethan reblogged this from snapchatme